2020-09-10 07:48:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A bolygók jelzése szerint rövidesen beköszönt az életébe a szerelem

Napi horoszkóp szeptember 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Ikrekben jár. Érzelmi téren nem minden alakul úgy, ahogy szerette volna, mégsem lesz oka szomorkodni – feltéve, hogy nem ragaszkodik görcsösen az elképzeléseihez. Legyen egy kicsit rugalmasabb!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Váratlan, nagy összegű bevételre számíthat ezekben a napokban. Legyen óvatos, és illetéktelen személynek ne beszéljen a dologról! A munkahelyén egy kolléganője elárulhatja, kifecsegheti a titkait.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valószínűleg el kell búcsúznia valakitől, aki eddig komoly szerepet játszott az életében. Jó lenne, ha megbeszélné a párjával azt a dolgot, amin egy ideje egyedül idegeskedik. Ketten könnyebben meg tudnák oldani!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Ikrek-hold miatt a szerelmi élete ma kedvező irányt vehet. Ebből nagyon sok erőt tud meríteni. Legyen óvatos a vásárlásai során a nyilvános helyeken, nehogy csalók vagy tolvajok áldozatává váljon!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen szánja rá magát a munkára, és arra is, hogy felvállalja a konfliktusokat – sajnos ez utóbbit biztosan nem kerülheti el! Olyan támadások érik ugyanis, amelyeket nem hagyhat válasz nélkül.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sokat idegeskedett az elmúlt időszakban, és tele a hócipője az újabb és újabb problémákkal, amikkel a munkahelyén találják meg. Érdemes lenne legalább délután szabaddá tenni magát, és egy kicsit töltekezni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha szingli, akkor egyre jobban érzi a támogató társ hiányát. Talán ma olyan problémával szembesül, aminek megoldásához kevésnek érzi magát. Ne csüggedjen, a bolygók jelzése szerint rövidesen beköszönt az életébe a szerelem!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Megviseli a sok bizonytalanság, amit a környezetében tapasztal. Ön rendkívül magabiztos ember látszatát kelti, holott ez nincs így, igenis szüksége van a pozitív megerősítésre. Beszélgessen őszintén egy barátjával a gondjairól!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szinte egész nap azt tapasztalja, hogy mindenki türelmetlen ön körül. Bölcsessége most kincset ér, remekül kézben tudja tartani az ügyeket, sőt, másoknak is segít okos tanácsaival. Érzelmi életében kedvező periódus kezdődik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygóállások az otthona, a szűkebb családja körében generálhatnak feszültséget. Érzi, hogy valami nem jó. Bátran, de ne ingerülten mondja ki, mi zavarja – ne féljen, bármit meg tudnak beszélni!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Óvakodjon attól, hogy bármit hitelre vásároljon, vagy kezességet vállaljon valakinek, máskülönben jelentős anyagi kár érheti, és rossz döntésével hosszú távon is rengeteget árt magának.


Halak: II. 19. - III. 20.

A bolygóállások kisebb feszültségeket jeleznek. A munkahelyén is érzékelheti ezt a hatást. Amennyire lehet, igyekezzen nyugodt maradni, és óvakodjon attól, hogy hazavigye magával a benti problémákat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: